• Bubble
  • Bubble
  • Line
Blog

Davetiy, bir dijital davetiyedir. Mutluluğunuza şahit olmasını istediğiniz sevdiklerinize davetiyenin elektronik ortamda iletilmesini sağlar.

Düğün Davetiyeniz Telefonunuzda

Oluşturduğunuz davetiye SMS, Whatsapp yoluyla sevdiklerinize ulaşır. Davetli kişi düğün/nişan/doğum günü/sünnet davetiyenizi görüntüler, takvimine hatırlatıcı olarak ekleyebilir. Düğün yerinin yol tarifini alabilir. Oluşan size özel bağlantı ile istediğiniz platformlar da paylaşma şansınız olur. Facebook, Twitter gibi sosyal medyalarda da duyurabilirsiniz.

Davetiyede Yer Alan Özelliklere Ek İlave Özellikler

Davetiyede yer alan tüm özellikler Davetiy'de var. Tarih, adres, aile bilgisinin yanında yol tarifi ve hatırlatıcı ekleme özellikleri bulunuyor. Aile yazı formatı (isim soyisim veya sadece soyisim) seçebilme gibi ince ayrıntılar da yer alıyor. Davetiye'nin etkinlik gününden kaç gün önce gönderileceğini tarih ve saat olarak seçebiliyorsunuz.

Kız kınası bilgisi, ikram, konvoy gibi detayları davetlilerinizi bilgilendireceğiniz alanlarda mevcut.

Farklılığı ve Yenilikçiliği Sevenlere

Damatlığınızdan ve gelinliğinizden tutun dış çekiminize kadar her şeyin kusursuz ve özel olması için uğraşanlar için yeni bir yaklaşım. Farklı ve yenilikçiysen davetiyende farklı olmalı.

Çevreci Yaklaşım

Dağıtılan davetiyeler tekrar kullanılmıyor. Sadece tarihlerine bakılarak atılıyor. Davetiye ve zarf için harcanan kağıdın çevreye büyük etkisi bulunuyor. Çevreci yaklaşarak davetiyeni dijital ortamda oluşturabilirsin.

Güvenli Sistem

Online ödeme altyapısı iyzico güvencesiyle sağlanıyor. Size uygun olan paket tercihinize göre satın alma yapabilirsiniz.

Bağlantılar

Davetiye Tasarımları
  • Düğün, Nişan, Sünnet, Doğum günü tasarımlarını inceleyin.
Fiyatlar
  • Paketlerimizde yer alan fiyatları inceleyin.
Nasıl Çalışır?
  • Dijital davetiye nasıl oluşturulur?