• Bubble
  • Bubble
  • Line

Hayatınızdaki en özel günlerden biri için mükemmel davetiyeyi oluşturmak mı istiyorsunuz? Endişelenmeyin, size yardımcı olmak için buradayız! Kullanım kılavuzumuz ile hayalinizdeki davetiyeyi dakikalar içinde oluşturabilirsiniz.

Alışılmışın Dışında Bir Davetiye

Adım 1: Hesap Oluşturun

Öncelikle, web sitemize gidin ve ücretsiz bir hesap oluşturun. Bu sayede davetiyenizi kaydedebilir ve düzenlemelerinizi takip edebilirsiniz. Adınızı, E-posta adresinizi, telefon numaranızı ve şifrenizi girerek kaydınızı tamamlayın.

Adım 2: Tasarım Seçin

Geniş davetiye şablonları yelpazemizden zevkinize ve etkinliğinize en uygun olanı seçin. Şablonlar kategorilere göre ayrılmıştır, bu da aramanızı kolaylaştırır. Tasarımları inceleyin.

Adım 3: Paket Seçin

Davetiyenizle birlikte kaç kişiye SMS göndermek istediğinize bağlı olarak bir paket seçin. Paketler, farklı SMS sayılarına göre değişmektedir. Sosyal medyada (WhatsApp, Facebook vb.) paylaşmak için bağlantı linki sınırı yoktur. Paketleri inceleyin.

Adım 4: Bilgileri Girin

Gelin ve damat bilgilerini, etkinlik tarihini, saatini, mekanını ve diğer önemli bilgileri girin. Davetiyenizin içeriğini dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.

Adım 5: Kontrol Edin ve İlerleyin

Girdiğiniz tüm bilgilerin doğru olduğundan emin olun. Herhangi bir hata varsa düzeltin ve bir sonraki adıma geçin.

Adım 6: Davetli Listesi Oluşturun

SMS ile davetiye göndermek istediğiniz kişilerin listesini oluşturun. Kişileri tek tek ekleyebilir, SMS metninde nasıl hitap etmek istediğini seçebilirsiniz. (Sayın Gürkan T., veya Sayın Gürkan T. ve ailesi)

Adım 7: Tarih ve Saat Seçin

Davetiyenizin gönderilmesini istediğiniz tarihi ve saati seçin. SMS'lerin otomatik olarak bu tarihte gönderileceğini unutmayın.

Adım 8: Fatura Bilgilerini Girin

Fatura bilgilerinizi girin ve ödeme yönteminizi seçin. Güvenli 3D ödeme ile kredi kartınızla kolayca ödeme yapabilirsiniz.

Adım 9: Davetiyeniz Oluşturuldu!

Tebrikler! Davetiyeniz oluşturuldu. Davetiy ekibi tarafından kontrol edildikten sonra size e-posta yoluyla bilgi verilecektir.

Adım 10: Paylaşın veya Gönderin

Onaylandıktan sonra davetiyenizin özel bağlantısını sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilir veya belirlediğiniz tarihte SMS ile otomatik olarak gönderilmesini sağlayabilirsiniz.

Davetiye oluşturmak bu kadar kolay!

Notlar:

  • Davetiye onay süreci genellikle 24 saat içinde tamamlanır.
  • Davetiye oluşturma sürecini son dakikaya bırakmamanızı öneririz.
  • Herhangi bir sorunuz veya sorununuz olursa, Instagram ve WhatsApp destek hatlarından iletişime geçmekten çekinmeyin.

Davetiy ile Hayallerinizdeki davetiyeyi alışılmışın dışında oluşturmaya ve duyurmaya başlayın!

Bağlantılar

Davetiye Tasarımları
  • Düğün, Nişan, Sünnet, Doğum günü tasarımlarını inceleyin.
Fiyatlar
  • Paketlerimizde yer alan fiyatları inceleyin.
Nasıl Çalışır?
  • Dijital davetiye nasıl oluşturulur?