• Bubble
  • Bubble
  • Line

Düğününüz / Nişanınız yaklaşıyor ve heyecanınız her geçen gün artıyor. Heyecanınızla birlikte, sevdiklerinizi bu özel günde yanınızda görmek istemeniz de oldukça doğal. Peki, bu mutlu haberi nasıl paylaşacaksınız? Davetiy tam da bu noktada devreye giriyor!

Önizlemesini Görerek Oluşturun

Seçtiğiniz davetiye tasarımında gelin ve damat bilgileri interaktif önizlenebilir. Bu sayede, davetiyenizin tam olarak nasıl görüneceğini seçmeden önce görebilirsiniz. Aile isimlerinin soy isim veya isim-soy isim gibi ince ayarları da yapabilirsiniz. (YILMAZ & EĞİR AİLELERİ veya KUMRU - GÜNDÜZ YILMAZ, GİZEM - ALİ EĞİR)

Kına, gelin alması, yemek ikramı gibi ek bilgileri de davetiyenize ekleyebilirsiniz. Bu sayede, davetlileriniz tüm program hakkında bilgi sahibi olabilirler.

Davetiye Önizlemesi

Davetli Listenizi Oluşturun

Oluşturulan davetiye, davetli listenizdeki kişilere isim isim SMS ile otomatik olarak gönderilir. Gönderilecek SMS’deki hitap biçimini de düzenleme seçeneği bulunuyor. Ek olarak Davetiyenin gönderileceği tarih ve saati seçebilirsiniz. 

Sayın Gürkan Tücel / Sayın Gürkan Tücel ve ailesi BERNA ve OZAN çiftinin mutluluklarına davetlisiniz. Düğün Davetiyeniz.

Davetli Listesi

Sosyal Medya’da Paylaşın

Her davetiye için kişiye özel bir URL oluşturulur. Bu URL'yi, Whatsapp, Instagram gibi sosyal medya hesaplarınızda kolayca paylaşabilirsiniz. Oluşturulan URL'nin önizleme resmi de bulunur. Davetlileriniz isimlerinizin yazdığı bir görünüm ile davetiyenizin görünmesine teşvik edilir.

Davetiye Bağlantı Görünümleri

Oluşturulan davetiye bağlantısının bir süresi yoktur. Bu sayede, davetlileriniz davetiyenize her zaman ulaşabilirler.

Dijital davetiyenizi davetiy ile oluşturmak için web, mobil gibi birçok farklı platformdan yararlanabilirsiniz. Bu platformlarda, geniş bir yelpazede davetiye şablonları arasından seçim yapabilir ve davetiyenizi kişiselleştirebilirsiniz.

Davetiy ile, etkinliğinize şıklık ve modernlik katın!

Bağlantılar

Davetiye Tasarımları
  • Düğün, Nişan, Sünnet, Doğum günü tasarımlarını inceleyin.
Fiyatlar
  • Paketlerimizde yer alan fiyatları inceleyin.
Nasıl Çalışır?
  • Dijital davetiye nasıl oluşturulur?